KAUPPA

Tarvikkeita ja ohjeita himoneulojille

Laura Moorats

 @laurelknits

“Laadukasta ja nopeaa palvelua! Tuija on taitava ja asiantunteva teknisen editoinnin ammattilainen, ja yhteistyömme sujui todella hyvin!"

"Arvostan Tuijan editointityyliä, perusteellisia kommentteja ja ehdotuksia, joiden avulla oli helppoa lähteä tekemään korjauksia omaan tekstiini. Sain editointiprosessin aikana nopeasti vastaukset sähköposteihini, ja kommunikointi oli kaikin puolin sujuvaa. Uskon vahvasti, että yhteistyömme jatkuu!”

Becky Baker

Design Manager, Rosy Green Wool

Tuija hoiti uuden neuleohjekokoelmamme teknisen editoinnin, ja työskentely hänen kanssaan oli hyvin sujuva ja onnistunut kokemus.

Tuijan ammattimainen ja perusteellinen työskentelytapa sai koko prosessin etenemään jouhevasti, ja hänellä on erityinen taito havaita myös pienet yksityiskohdat. Suosittelen Tuijaa vahvasti mihin tahansa editointiprojektiin ja odotan pääseväni työskentelemään hänen kanssaan jatkossakin.”

Jenna Kostet 

@ihtiriekkoknits 

"En olisi ikinä saanut julkaistua toimivia neuleohjeita ilman @tuyaknits editointia"

Mutta antakaas, kun kerron näistä villapaitaprojekteistani. En ole oikeasti mikään neulesuunnittelija, en siis ole ikinä opiskellut alaa. On vain hulluja ideoita, jotka haluan toteuttaa. Sen lisäksi, että hän on editoinut ohjeitani, hän on myös ollut mahtava tuki aina, kun olen ollut menettämässä hermoni jonkun hankalan projektin kanssa. Lämmin suositus!” 💚