SELKEÄT, AMMATTILAISEN TARKASTAMAT NEULEOHJEET

Neuleohjeiden tarkastaminen

Menestyneiden suunnittelijoiden neuleohjeet ovat aina tarkkoja, selkeitä ja johdonmukaisia.

Hyvin kirjoitetut neuleohjeet tarkoittavat tyytyväisiä asiakkaita, jotka palaavat ostamaan uusia ohjeita.

Kukoistavat neulesuunnittelubrändit tunnetaan paitsi kauniista neulemalleistaan, myös johdonmukaisista ohjeistaan.
Neuleohjeiden tekninen editointi on tie erinomaisiin tuloksiin, ja neuleohjeiden ammattimaisena tarkastajana olen täällä sinua varten, jotta saisit ohjeesi parhaaseen mahdolliseen kuntoon.

Työskentelemällä yhdessä saamme aikaan hyvin kirjoitettuja neuleohjeita, jotka sisältävät kaikki tarpeelliset tiedot ja joita on helppo seurata rivi riviltä.

Neuleohjeen tarkastamista kutsutaan myös neuleohjeen tekniseksi toimittamiseksi tai tekniseksi editoinniksi, ja se tarkoittaa neuleohjeen tarkastamista niin, että se kattaa sekä ohjeen neuleteknisten ja numeeristen asioiden että kielellisten ja terminologisten seikkojen tarkastamisen.

Camila Larsen 

 @contijeras 

 Photo credit Wílda Farias

"Työskentely Tuijan kanssa on ollut mahtava kokemus. Hänen asenteensa teknistä editointia kohtaan on todella ammattimainen, hän selitti kaiken tarvittavan etukäteen ja antoi selkeitä ja tarkkoja ehdotuksia."

"Hänen kykynsä havaita yksityiskohdat on todella hämmästyttävä: hän pystyy havaitsemaan jopa kaikki pienimmät ja noloimmat virheet ja samalla hahmottamaan ja ymmärtämään ohjeen kokonaisuuden niin, että kaikki osuu kunnolla kohdalleen. Koska englanti ei ole äidinkieleni, hänen apunsa oli tärkeää, ja hänen neuvojensa turvin pystyin olemaan hyvillä mielin ja varma siitä, että saan julkaistua hyvän neuleohjeen. Tunsin koko ajan olevani hyvissä käsissä. <3”

numeeriset ja laskettavissa olevat määreet täsmäävät ja toimivat (silmukka- ja kerrosmäärät, lisäysten ja kavennusten vaikutukset, neuletiheyden suhde neuleen mittoihin jne.)

termit ovat oikein ja selitetty riittävän tarkasti

lyhenteet ovat järkeviä ja niitä käytetään yhtenäisellä tavalla

kaaviot toimivat itsenäisesti ja täsmäävät kirjoitettujen ohjeiden kanssa (jos ne annetaan)

kuvat ja mittapiirrokset toimivat ja täsmäävät ohjeen kanssa

kaikki kirjalliset ohjeet ovat loogisia ja ohjeessa annetaan kaikki olennaiset tiedot

ohje on johdonmukainen alusta loppuun


Mitä kaikkea neuleohjeen tarkastaminen sisältää?

 Neuleohjeen tarkastamistaPalvelu saatavissa
• suomeksi • ruotsiksi • englanniksi

lyönti- ja kirjoitusvirheet tunnistetaan ja merkitään

tarpeen mukaan saat ohjeenkirjoituksen tyyliin ja yleiseen selkeyteen liittyvä ehdotuksia

langankulutus tarkastetaan niin toivottaessa, kunhan laskelmia varten tarvittavat tiedot toimitetaan ohjeen mukana
Numeeristen ja teknisten seikkojen lisäksi tarkastetaan seuraavat asiat:

On aina eduksi, että ohje luetutetaan ylimääräisellä silmäparilla siinä vaiheessa.

Varsinaisten tarkastuskierrosten lisäksi kaikki tarkastusasiakkaani saavat kaupan päälle ohjeen nopean läpiluennan (noin 15 min) juuri ennen ohjeen julkaisua, jos niin halutaan.

03

TOISELLA TARKASTUSKIERROKSELLA varmistetaan, että tarvittavat korjaukset on tehty ja että ohje toimii kauttaaltaan.

02

ENSIMMÄISELLÄ TARKASTUSKIERROKSELLA suunnittelija saa palautetta neuleohjeen parantamiseksi.

01

Useammat tarkastuskierrokset ovat tietysti tarvittaessa mahdollisia.

Neuleohjeen tarkastusprosessi sisältää yleensä kaksi tarkastuskierrosta

Hinnat
Tarkastuspalvelun hinta on 39 €/tunti, laskutus 15 min erissä (+ ALV 24% suomalaisille asiakkaille sekä EU:n sisäisille asiakkaille, joilla ei ole VAT-numeroa). Minimilaskutus per 30 min.

Ota yhteyttä tarkempia tietoja varten ja kysy tarkastustyön aika-arviota neuleohjettasi varten! Annan aika-arvion tutustumalla kyseiseen neuleohjeeseen. Voit lähettää ohjeen arvioitavaksi joko sähköpostilla tai lataamalla sen yhteydenottolomakkeen liitteeksi. Kiitos!

Ohje toimitetaan tarkastettavaksi sähköisessä muodossa (PDF, Word-dokumentti yms.) ja tarkastusmerkinnät tehdään sähköisesti suoraan ohjetiedostoon. Word-dokumenttia käytettäessä pidän muutosten jäljityksen päällä, jotta tulee selväksi, mitkä ovat minun merkintöjäni. Jos neulesuunnittelijalla tai ohjeiden julkaisijalla on käytössään tyyliopas ohjeiden kirjoittamista varten, se kannattaa lähettää ohjeen mukana, jotta saan tietooni kaikki olennaiset yksityiskohdat siitä, kuinka ohjeet halutaan kirjoittaa. Tyyliopas ei tietenkään ole pakollinen väline tarkastusta varten ja ohjeen tyyli tulee yleensä ilmeiseksi pelkän ohjeenkin perusteella. Voit lähettää ohjeenkirjoitustyyliä koskevia tietoja myös sähköpostilla samalla, kun lähetät ohjeen tarkastusta varten. Pidän aina huolen siitä, että oma persoonallinen suunnittelijanäänesi säilyy läpi koko tarkastusprosessin.


KUINKA TYÖSKENTELEMME YHDESSÄ

Susanna Winter

 Talvi Knits

“Tuija tarkasti minulle huiviohjeen, ja olin oikein tyytyväinen hänen työhönsä. Hänen kykynsä havaita yksityiskohtia on ihailtavaa ja korjausehdotukset perusteellisia ja tarkkanäköisiä.

"Hän kykeni asettumaan neulojan asemaan ja tunnistamaan ohjeen mahdolliset sudenkuopat tästä näkökulmasta. Vaikka ohje ei ollut kovin monimutkainen, huiviohjeeni parani kuitenkin moninkertaisesti hänen tarkastusprosessinsa perusteella. Suosittelen ehdottomasti Tuijan tarkastuspalveluita kenelle tahansa neulesuunnittelijalle.”