jotta voit ottaa RENNOSTI ja palvella asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Neuleohjeiden tarkastus- ja
käännöspalveluita tavoitteellisille neulesuunnittelijoille

Julkaiset kerta toisensa jälkeen laadukkaita neuleohjeita ja uskallat luottaa omaan ammattitaitoosi.

Voit ottaa rennommin ja käyttää vähemmän aikaa ohjeneuvontaan ja enemmän oman luovuutesi vaalimiseen ja uusien neulemallien suunnitteluun.

Annat selkeiden ja johdonmukaisten neuleohjeidesi puhua puolestaan ja palvelet asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

SELKEÄT, AMMATTILAISEN TARKASTAMAT NEULEOHJEET

Et voi koskaan olla 100-prosenttisen varma, ovatko ohjeesi tarpeeksi viimeisteltyjä julkaisemista varten.

Neulojien lähettämiin ohjekysymyksiin kuluu paljon aikaa etkä kykene fokusoimaan suunnitteluideoihisi ja niiden muuntamiseen neuleohjeiksi.

Saat testineulojilta runsaasti palautetta - välillä ristiriitaistakin - jolloin on vaikea päättää, kuinka ohjeet kannattaisi loppujen lopuksi kirjoittaa.

ÄLÄ ENÄÄ TUHLAA KALLISARVOISTA AIKAASI

NEULESUUNNITTELIJANA HALUAT KESKITTYÄ LUOMAAN KAUNIITA NEULEITA JA TOIMIVIA NEULEOHJEITA.

Olen täällä sinua varten! Olen neuleohjeiden tekninen editoija eli tarkastan neuleohjeita.

Tavoitteeni TuyaKnitsissä on, että neulojat ympäri maailmaa nauttivat neuloessaan ohjeistasi. Neuleohjeiden teknisenä toimittajana autan sinua luomaan asiakasystävällisempiä neuleohjeita, jotka ovat selkeitä ja johdonmukaisia ja joista välittyy oma suunnittelijan äänesi.

KÄYTÄ VÄHEMMÄN AIKAA OHJENEUVONTAAN JA ENEMMÄN UUSIEN NEULEOHJEIDEN LUOMISEEN.

Olen Tuija, neulenörtti palveluksessasi

KURKISTA KAUPPAAN

Tarvikkeita ja ohjeita himoneulojille

The TuyaKnits Shop

Muut
palvelut

03

Neuleohjeiden
käännökset

02

Neuleohjeiden tarkastaminen

01

Kuinka voin auttaa sinua tänään?

Laura Moorats

 @laurelknits

“Laadukasta ja nopeaa palvelua! Tuija on taitava ja asiantunteva teknisen editoinnin ammattilainen, ja yhteistyömme sujui todella hyvin!"

"Arvostan Tuijan editointityyliä, perusteellisia kommentteja ja ehdotuksia, joiden avulla oli helppoa lähteä tekemään korjauksia omaan tekstiini. Sain editointiprosessin aikana nopeasti vastaukset sähköposteihini, ja kommunikointi oli kaikin puolin sujuvaa. Uskon vahvasti, että yhteistyömme jatkuu!”

Becky Baker

Design Manager, Rosy Green Wool

Tuija hoiti uuden neuleohjekokoelmamme teknisen editoinnin, ja työskentely hänen kanssaan oli hyvin sujuva ja onnistunut kokemus.

Tuijan ammattimainen ja perusteellinen työskentelytapa sai koko prosessin etenemään jouhevasti, ja hänellä on erityinen taito havaita myös pienet yksityiskohdat. Suosittelen Tuijaa vahvasti mihin tahansa editointiprojektiin ja odotan pääseväni työskentelemään hänen kanssaan jatkossakin.”

Jenna Kostet 

@ihtiriekkoknits 

"En olisi ikinä saanut julkaistua toimivia neuleohjeita ilman @tuyaknits editointia"

Mutta antakaas, kun kerron näistä villapaitaprojekteistani. En ole oikeasti mikään neulesuunnittelija, en siis ole ikinä opiskellut alaa. On vain hulluja ideoita, jotka haluan toteuttaa. Sen lisäksi, että hän on editoinut ohjeitani, hän on myös ollut mahtava tuki aina, kun olen ollut menettämässä hermoni jonkun hankalan projektin kanssa. Lämmin suositus!” 💚